Kontakta oss

Vi återkopplar så fort vi kan! 

 

9A Bondegatan
Stockholm, Stockholms län, 11623
Sweden

Vi på byrån

 

Per Ihrmark, grundare och partner. Har en bakgrund som lobbyist på flertalet byråer och har arbetat med politisk påverkan sedan 2006. Är partner på Agaton sedan fem år. Bland kunderna finns företag, branschförbund, samt enskilda kommuner. Har ett omfattande nätverk inom den politiska sfären. 

Tel: 0705-891663   Mejl:  per@agaton-sweden.se  

 

 

 

 

Per-Erik Eriksson, delägare och partner. Har en bakgrund som regionchef för branschorganisationen Företagarna i Stockholms Län samt dessförinnan som ansvarig för Public Affairs på Västsvenska Handelskammaren. Per-Erik har också arbetat inom byråvärlden med påverkansarbete.

Tel:  0730-207550   Mejl:  per-erik@agaton-sweden.se  

 

 

 

 

Mats Pertoft, senior rådgivare. Har en bakgrund inom riks- och kommunalpolitiken i Sverige. Har varit uppskattad riksdagsledamot och är numera ordförande för Miljöpartiet i Stockholms län. Har ett omfattande nätverk inom den politiska och näringslivspolitiska sfären.  

Tel: 0708-518079   Mejl: mats@agaton-sweden.se 

 

 

 

 

Mardin Baban, partner. Har en bakgrund inom PR-branschen och arbetet med såväl stora som mindre byråer. Kommer senast från den akademiska världen där han arbetade som Research Officer på Stockholms universitet. 

Tel: 0739-643469   Mejl: mardin@agaton-sweden.se